
خطرات مصرف بیش از حد ویتامین C، همانطور که میدانید ویتامین C سمیت بسیار پایینی دارد و بیشتر افراد بر این باورند که مصرف بالای آن عوارض جانبی شدیدی ایجاد نمیکند. مهم ترین و شایع ترین عوارض جانبی مصرف بیش از حد آن، اسهال، حالت تهوع، گرفتگی عضلات شکم و سایر اختلالات دستگاه گوارش به خاطر اثر اسمزی ویتامین C جذب نشده در دستگاه گوارش است.
چه غذاهایی را نباید فریز کرد؟ چگونه غذاها را فریز کنیم؟، آیا دوست دارید که غذاهای سالم بخورید و مقداری از پولی که می خواهید بابت غذا پرداخت کنید را پس اندازه کنید؟ پس باید از فریزری پر از غذا استفاده کنید! مطمئنا فریزر یخچال به اندازه مخلوط کنی با سرعت بالا دوست داشتنی نیست، اما این وسیله مفید چیزی است که به شما اجازه می دهد تا مواد اولیه غذاها را آماده داشته باشید. با این شرایط همیشه موادی لازم برای پخت غذای محبوبتان خواهید داشت. علاوه بر این، فریز کردن غذاها موجب می شود تا حد امکان از دور ریختن غذا جلوگیری شود. به عنوان مثال حبوبات و مواد لازم برای پختن سوپ بیش تر از اندازه ای است که شما نیاز دارید، پس بهتر است به جای اینکه تصمیم بگیرید آن ها را دور بریزید، آن ها را برای استفاده بعدی در فریزر نگهداری کنید.
آیا سیر و کلم بروکلی در درمان سرطان موثر هستند؟، احتمالا در طی سالهای کودکی بارها از زبان والدین خود شنیدهاید: “تا تمام بروکلیهای بخار پزشدهای که گوشه بشقابت گذاشتهای تمام نشود، نمیتوانی میز را ترک کنی.”به احتمال زیاد از آنجایی که این بروکلیها با سیر فراوان طبخ شده بودند، آنها را در بشقابتان اینطرف و آنطرف میکردید. بر اساس تحقیقات اخیر که در مجله شیمی بیولوژیکال منتشر شده، این یک استراتژی مفید محسوب میشود نه به این دلیل که ترکیب آنها خوشمزه است، بلکه به این دلیل که اثبات شده ترکیباتی در بروکلی و سیر یافت میشود که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و بالطبع منجر به روند بهتر در درمان سرطان میشود. با ما همراه باشید.
عوارض جانبی مصرف بیش از اندازه روغن ماهی، تولید کنندگان ماهی تلاش کرده اند تا آن را به عنوان یک درمان همه کاره به بازار عرضه کنند. در ادامه ما مزایای مختلف روغن ماهی که برخی از آنها مبتنی بر شواهد علمی خاص هستند و برخی نیز تنها بر اساس مطالعات حیوانی بیان شده اند را مورد بررسی قرار می دهیم. ما پیشنهاد می کنیم که خوانندگان قبل از تصمیم گیری آگاهانه به طور کامل آموزش ببینند، نه اینکه تحت تاثیر تبلیغات منفی و مثبت در مورد کاربرد های سودمند روغن ماهی قرار بگیرند.
تاثیر روغن ماهی بر کاهش وزن، مراقبت از چشم، درمان آلزایمر، درمان آکنه و مراقبت از پوست، اکثر مزایای روغن ماهی را می توان به وجود اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ مانند اسید داکوساگزنئوئیک (DHA) و ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) نسبت داد. سایر اسید های چرب ضروری در روغن ماهی عبارتند از اسید آلفا لینولنیک یا ALA و اسید گاما لینولنیک یا GLA. با اینکه روغن ماهی دارای مقدار زیادی از مواد مفید است، در مورد برنامه های کاربردی احتمالی آن شایعات و بحث های زیادی وجود دارد و همه آن ها دقیق نیستند. به همین خاطر هنگام خواندن مطالعات انجام شده در مورد این روغن مفید، احتیاط کنید. در این مقاله به بررسی برخی از خواص این روغن پرداخته شده است.
تاثیر روغن ماهی بر کاهش افسردگی، درمان سرطان، کنترل دیابت درمان ایدز و تقویت سلامت قلب، خواص روغن ماهی برای سلامت انسان شامل توانایی آن در کاهش وزن و حاملگی سالم می باشد. همچنین این روغن باعث افزایش باروری و مراقبت از پوست (مخصوصا برای پسوریازیس و آکنه) می شود. روغن ماهی در درمان بسیاری از بیماری های قلبی، کلسترول بالا، افسردگی، اضطراب، ADHD، سیستم ایمنی ضعیف، سرطان، دیابت، التهاب، آرتریت، IBD، ایدز، بیماری آلزایمر، اختلالات چشم، دژنراسیون ماکولا و زخم مورد استفاده قرار می گیرد.