خواص سیر در حفاظت از قلب، کنترل فشار خون، ما در این مقاله قصد داریم به بررسی برخی از خواص سیر بپردازیم. در مطالعاتی که در سرتاسر جهان انجام شده است، مشخص شده که سیر در محافظت از قلب، کنترل فشار خون و کلسترول، می تواند مفید باشد. با ما همراه باشید.
خواص سیر در محافظت از قلب:
همانطور که قبلا نیز گفتیم سیر حاوی ترکیبی به نام دیآلیل دیسولفید است که به محافظت از قلب در طول عمل جراحی و بعد از حملات قلبی کمک میکند.
محققان همچنین معتقدند این ترکیب میتواند برای درمان نارسایی قلبی مورد استفاده قرار گیرد.
گاز سولفید هیدروژن برای حفاظت از قلب بسیار مفید است. با اینحال، این یک ترکیب فرار است و استفاده از آن برای دارو کمی دشوار می باشد. بنابراین دانشمندان تصمیم گرفتند بر روی ترکیب دی آلیل تری سولفید تمرکز کنند. این یک ترکیب سودمندو موثر برای استفاده از مزایای هیدروژن سولفید است.
در آزمایشی که بر روی حیوانات آزمایشگاهی صورت گرفت، تیم محققان دریافتند که بعد از حمله قلبی موشهایی که دی آلیل سولفید را دریافت کرده بودند ۶۱ درصد کمتر از سایر موشها به قلبشان اسیب رسیده بود.
در یک مطالعه دیگر که در مجله Agricultural and Food Chemistry منتشر گردید، دانشمندان دریافتند که روغن سیر ممکن است از بیماران دیابتی در برابر کاردیومیوپاتی حفاظت کند.
کاردیومیوپاتی علت اصلی مرگ و میر در میان بیماران مبتلا به دیابت است. این یک بیماری مزمن میوکارد ( عضله قلب ) است، که به طور غیر طبیعی ضخیم، بزرگ و / یا سفت میشود.
کنترل فشار خون و کلسترول بالا با مصرف سیر:
محققان دانشگاه آنکارا تاثیر عصاره سیر بر روی فشار خون و کلسترول را مورد بررسی قرار دادند. این مطالعه از ۲۳ داوطلب استفاده میکرد که دارای کلسترول خون بالایی بودند. ۱۳ نفر از این افراد به فشار خون بالا نیز مبتلا بودند. این افراد به دو گروه تقسیم شدند.
گروهی که کلسترول بالا داشتند ولی فشار خونشان نرمال بود.
گروهی که هم مبتلا به کلسترول بالا و هم فشار خون بودند.
این افراد به مدت چهار ماه از مکملهای حاوی عصاره سیر استفاده کردند و فشار خون و کلسترولشان در این مدت به طور منظم مورد بررسی قرار میگرفت.
در پایان چهار ماه، محققان دریافتند که مصرف این مکملها پروفایل لیپید خون را بهبود بخشیده است، آنتی اکسیدانهای موجود را افزایش داده و باعث کاهش فشار خون نیز شده است.
همچنین مصرف این مواد باعث کاهش سطح محصولات اکسیداسیون در نمونه خون افراد شده بود که این موضوع نشان دهنده کاهش واکنشهای اکسیداسیون در بدن است. به عبارت دیگر، عصاره سیر سطح کلسترول خون را کاهش میدهد و میتواند برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون نیز مفید باشد.
خواص سیر برای سرطان پروستات:
پزشکان دپارتمان اورولوژی در چین و پکن، مطالعه ای را برای ارزیابی ارتباط بین سبزیجات حاوی آلیوم و خطر ابتلا به سرطان پروستات انجام دادند. این افراد مطالعات انجام شده تا سال ۲۰۱۳ را جمع آوری کردند.
نویسندگان این مطالعه چنین نوشته اند: سبزیجات خانواده آلیوم به خصوص سیر میتواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد. محققان بر این باورند که باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود.
آسیب به کبد در اثر مصرف الکل:
آسیب به کبد در اثر مصرف الکل در اثر مصرف بلند مدت الکل و نوشیدنیهای حاصل از آن ایجاد میشود. دانشمندان در موسسه سم شناسی چین سعی کردند تاثیر دی آلیل دی سولفید موجود در سیر را بر روی این شرایط مورد بررسی قرار دهند.
این ترکیب اثر حفاظتی در برابر استرس اکسیداتیو ناشی از اتانول دارد. مطالعات آنان در مجله Biochimica et Biophysica Acta منتشر شده است.
برگرفته از سایت مجله سلامت