تاثیر روغن ماهی بر کاهش افسردگی، درمان سرطان، کنترل دیابت درمان ایدز و تقویت سلامت قلب، خواص روغن ماهی برای سلامت انسان شامل توانایی آن در کاهش وزن و حاملگی سالم می باشد. همچنین این روغن باعث افزایش باروری و مراقبت از پوست (مخصوصا برای پسوریازیس و آکنه) می شود. روغن ماهی در درمان بسیاری از بیماری های قلبی، کلسترول بالا، افسردگی، اضطراب، ADHD، سیستم ایمنی ضعیف، سرطان، دیابت، التهاب، آرتریت، IBD، ایدز، بیماری آلزایمر، اختلالات چشم، دژنراسیون ماکولا و زخم مورد استفاده قرار می گیرد.

روغن ماهی تاثیر زیادی بر بدن ما دارد، زیرا به کاهش وزن، مراقبت از پوست، بهبود بینایی و سایر مسائل مربوط به سلامت که در زیر توضیح داده شده کمک می کند.

تقویت سلامت قلب:

طبق نظر انجمن قلب آمریکا (AHA)، آزمایشات بالینی نشان داده اند که امگا ۳ در کاهش بروز بیماری های قلبی عروقی (CVD) موثر است. روغن ماهی یک منبع عالی از امگا ۳ است و بنابراین خطر ابتلا به بیماری های قلبی و آریتمی های قلبی را کاهش می دهد. همچنین سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهد و سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش می دهد.

درمان ایدز:

تحقیقات انجام شده توسط برنامه علوم تغذیه ای در لکسینگتون بر روی روغن ماهی به عنوان درمان احتمالی برای ایدز تاکید داشته است. با این حال، یک این تحقیقات به نتیجه ای جامع نرسیده است و نیازمند بررسی های بیشتر است.

کاهش افسردگی و اضطراب:

با توجه به وجود اسید های چرب امگا ۳، روغن ماهی برای از بین بردن افسردگی، غم، اضطراب، بی حوصلگی، خستگی ذهنی، استرس، کاهش میل جنسی، تمایلات خودکشی و سایر اختلالات عصبی مفید است.

محققان در دانشکده پزشکی Case University Western University در کلیولند، اوهایو، در نشریه پژوهشی خود با عنوان «روغن ماهی و اختلالات دوقطبی: یک درمان موثر اما تست نشده»، بیان می کنند که روغن ماهی می تواند در تثبیت حالت و درمان اختلالات دوقطبی مفید باشد. کشورهایی که در برنامه غذایی خود از ماهی استفاده می کنند افسردگی کمتری دارند.

تحقیقات انجام شده نشان داده است زمانی که افراد غذاهای دریایی حاوی مقادیر بیشتری از اسید های چرب امگا ۳ را مصرف کردند،میزان مرگ و میر و میزان خشونت در آن ها به میزان قابل توجهی اندک بود. مصرف ماهی همچنین یک درمان بدون داروی افسردگی است. یافته های تحقیقات مختلف نشان می دهد که مصرف ماهی ممکن است برای سلامت روان زنان سودمند باشد و خطر ابتلا به افسردگی را در این افراد کاهش دهد.

کمک در درمان سرطان:

این روغن در کاهش وزن در بیمارانی که از سرطان لوزالمعده رنج می برند مفید است. مکمل های آن می تواند برای بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی مرتبط با سرطان مفید باشد.

کنترل دیابت:

بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم، مستعد ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی مانند بیماری های قلبی عروقی، آترواسکلروز و سکته مغزی هستند. تحقیقات انجام شده در دانشگاه آکسفورد روغن ماهی را برای کاهش میزان تری گلیسیرید در بیماران مبتلا به دیابت مفید دانسته است.

همچنین این روغن در درمان مشکلات و مریضی های دیگری نیز موثر است که در مقاله تاثیر روغن ماهی بر کاهش وزن، مراقبت از چشم، درمان آلزایمر، درمان آکنه و مراقبت از پوست، به آنها پرداخته ایم.

برگرفته از سایت مجله سلامت